2016 İlkbahar Elbise Modası

Birçok model – 60 en, 70 hatıraları, ama modern bir yönü ile. Elbiseler 2016 uydurma siluetleri, elbette bir kum saati siluet, büstiyer 2elbise, spor ile basit ve pratik unsurları bir arada değil, zerafet ve elbise olmadan ve, küçük siyah elbise ile karakterize için.

Hemen her marka meydana ile son elbise. Yeni sezonda Asimetrik kesim – Ana trendlerinden biri. kol neredeyse bağımsız varlığı – tasarımcılar orijinal kesim, ama ilginç dekor kovanları sadece sunuyoruz. Podyum modellerde genellikle sadece bir kol ile bir araya geldi.

İlkbahar-yaz 2016 sezonunda – en güçlü trendlerden biri – bağlayan doku tek çeşitlendirilmiş: zıt renk, şeffaf ve yoğun, pürüzsüz ve yumuşacık mat ve saten.

5Elbiseler Uzunluk – bebek tarzı uzunluğu yere elbise. Çoğu teklifler tasarımcıları – ölçülü uzunluk, hemen üstünde ve hemen diz altında. seçim sizin.

Bildiğiniz gibi, elbise güzellik tarzı özgünlük, ama aynı zamanda zenginlik ve lüks kumaşlarda değil sadece. Bahar ve 2016 yazında kumaş ve dokular çeşitli hayal heyecanlandırmak için devam ediyor. kumaşların yapısı parlak ışık yamalar haline geçtiği metalik konuları tanıtılmaktadır. Renkli iplik saçılması kumaş, yumuşak ve güzel bir çekicilik verir.

Son hafif şeffaf bir yapı. şeffaf ve saydam kumaş bolluğu, ajur dantel motifleri nefis elbiseler ve pahalı bir görünüm vermek. Yeni sezonda, şeffaflık uçan ve kumaş büyülüyor ve heyecanlandıran akan. Güçlü bir kumaş ve hafiflik şeffaf bir etkisi yaratan kombinasyonu.

2016 – Zaman test edilmiş ve tüvit iplikler ilkbahar ve yaz aylarında popüler.

Topikal cilt ve emprenye kumaş benzeri cilt yapar.

6İnce örgü ile şifon, saten, jakarlı dokuma kumaşlar, brokar, süet, kadife, kabartmalı deri, dantel ve dantel – ilham tasarımcılarının tüm büyük kaynaklar.

Fırfır elbiseler özel günler için tasarlanmış kurumsal bir parti ya da bir kafede arkadaşlarıyla bir gece olsun.

Her zaman için zamansız bir klasik – kırışık Etek. Nakış tasarımcı fantezileri için özgürlük yaratır. Koleksiyon Özellikle güzel işlemeli çiçekler. Moda şimdi, köpüklü  ve çeşitli büyüklüklerde payetler yanıp korkmayın.

Metalik cilası kumaşların ihtişam içinde değil, aynı zamanda dekor değil sadece yansıtılır – hatta dantel süslüyor metal plakalar farklı bir formu.

7Bir koleksiyon de tüyler ve saçak Bu bir sanat eseridir sadece dekorasyon elemanları değil. Bir koleksiyon  tüyleri eğlenceli ve genç bir görüntü oluşturun.

Onun  dekor elbise memnun. Ve ilkbahar-yaz 2014 elbiseler – siyah ve sarı altın gizemli bir karışımını görebilirsiniz oryantal tarzda lüks dekor, gelen.

Çiçek baskılar, görünüşe göre, hiç kaybolmayacak. Ancak, yeni sezonda çiçek yalnızca bitki dünya ile değil, aynı zamanda soyut desenleri ile kombine edilmez. Temelde, tasarımcılar, bazen nadiren alanda dağılmış, çiçekler büyük boy tercih ederim.

Küçük ve büyük barlar ve bezelye, çok çeşitli, bir göreceksiniz.

Bu baskılar bir monokrom kumaş, deri lüks bir görünüm ile birlikte modellerde daha sık görülür.

Markası Etnik motifler kumaş rengi ile harmanlayarak büyükçe bir süs rakam sundu. Ayrı bir eğilim siyah ve beyaz renk kombinasyonudur.

Birçok pastel tonları. Ortalama Elbise nedeniyle lavanta ve boynuna bağlı oynak eşarp rengine çok cazip olabilir. Asit renkler bu sezon da ilgili kalır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın