2015 Bayan Gömlek Modası

Şık kadın gömlek 2015 – böyle bir çok başarılı borçlanma bir örnek. Bu sezon, tasarımcılar bizi her gün geleneksel iş gelen, çeşitli stilleri bunları kullanmak için teklif ama çok rafine. Bu giysi mükemmel yüzden dikkate nüansları çok almalıdır kadın gömlek-2015 modeli seçerek, kadınlık ve hatta güzel vurgular itiraf edilmelidir.bayan gömlek kumaşı Gömlekler Kış 2015 Kolay ama şık provokasyon kış koleksiyonları ana teması oldu. Podyum tasarımcıları getirilen modeli, kesme ve zarif malzemeler performans sadeliğini vurgulayacak farklıdır. Erkek tarzı, sadece bir fikir olarak kalmıştır asil ipek, şifon ve krep de belkemiği zarif modellere dönüştü. Pastel tonları – resmi tarzı pembe, mavi ve kahverengi “destek” ve aynı zamanda mükemmel okunabilir hassasiyet ekleyin.

Gömlek stilleri çeşitli Fit evrensel izin verir. Yeter normal ofis kıyafetleri böyle bir model girmek için, ve yeni yüzleri ile ışıltı olacak. Ama bu sezonun en moda görüntüleri zıtlıklar ve karşıtların oyun dayanmaktadır. Gömlek kış mini etek, şort, pantolon ve etekler ile birlikte 2015 moda.

Mükemmel sadece dar kalem etekler ile topluluklarından bakmak – yani görüntüde “erkek” ve “kadın” sağ kombinasyonu tuttu.

Sezonun hit biri: beyaz gömlek, klasik ya da deri pantolon ile kombine sıkı erkeksi siluetini. Aslında zarif-kaya içine dönüm Resmen basit bir yolu. Paslanmaz parlak tonları yapılmış büyük deri kemer ekleyerek, pantolon tavsiye bu modelleri giyin.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın