2015 Bayan Kumaş Modası

2015 Bayan Kumaş Modası. Çözgü ipliklerinin bir kıvrıma Dokuma kumaş alanlar atkı genellikle daha yüksektir. Atkı düz olarak serilir ve bunun üzerine çapraz çözgü iplikleri kumaş yapısında tutmak için bu, mantıklı. Rulodan parti kumaş alanlar çözülmesiyle ve tedavi makinesi içinden çekilerek üzerinde, gerilim, bu nedenle belirli bir dereceye kadar üzerinden düzleştirilmesi çözgü, uygulanır.örme kumaş HER TÜRLÜ - STOK - PARTİ - KUMAŞ - İPLİK - GİYİM - ALINIR  0536 336 43 43 -    Spot Kumaş Almak Bizim İşimiz

Bu genişlik kaybına neden olur. Kumaş fiyatı daha hafif ve daha açık inşaatı bu etki olacaktır. Kumaş germe ve kıvrım alışverişini tersine çevirerek, iğne veya klipleri tutulduğunda bir germe makinesinde bu etki kısmen tersine olabilir, ancak bir lastik makinede bu olasılığı yoktur.

Kumaş kuru ve dip fırında ve ısıtılır zamanda iplikler sıcaklık sağlanır, iplik gizli büzülmesine bağlı kuvvetleri oluşturur. Bu kuvvetler kullanılan sıcaklığa ve ipliğin türüne bağlıdır. Bir lastik makinesinde, çözgü iplikleri çözgü ipliği çekme kuvvetleri etkisiz böylece kontrollü, ancak çözgü son sayısında genişliği ve artış daha kaybı ile sonuçlanan atkı böyle kısıtlama yoktur edilir.

Bir germe makinede uygulanan kısıtlama atkı yönünde ve atkı çekme kuvveti büyük ölçüde giderilir. Hafif genişliği kaybı, fakat bir lastik kordonu makine ile daha az, genellikle vardır.

Çekme parça kumaş alanlar bir süreçtir – bu gerilim altında kumaşı açıklar’ . Bizim iş merkezi kumaşlardır. Aslında seçenekler sonsuzdur. Biz gölgelik veya yapı için kullanılan ucuz kumaş en uygun olduğundan emin olmak için dünyanın dört bir yanından gelen kumaşlar kullanın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın