2015 Etek Modası

Çok yönlülük – sonbahar sezonu modellerinin bir ayırt edici özelliği. Ne olursa olsun tarzı ve tüm moda trendleri sunulmaktadır etek, aynı model, görüntülerin bir baz kümesi olarak 3hizmet verebilir. Aynı zamanda, sonbahar trendleri tüm durumlar için dolap bireysellik, ayrı bir kadınlık ve karışımı göstermektedir. Modeller sonbahar 2015 etekleri: tarzı sınırları olmadan Mevsimsel koleksiyonları çoğu yayılıyor temel fikir – zarif sonbahar sezonu için. Soğuk ve kasvetli kış günlerinde kadar hala zaman var. Bu nedenle, tasarımcılar moda trendleri artık en iyi almak ve şık sonbaharda karşılamak için sunuyoruz.

Her şeyden önce, bu stilleri ilgilidir. Açıkçası rakam, sadece en yüksek kaliteli kumaşlar ve kusursuz “uyum” modelleri onurunu vurgulamak. Bu şartlar moda unvanını iddia etek sonbahar 2015, karşılaması gerekir. Üslup çözümlerin seçimi sınırlamak için ne kadar kendinizi zorunda değil. Rahat, askeri, romantizm ve etno-tarzı yeni fikirlerle dolu klasik stilleri, tam anlamıyla her şeyi, – bir moda.

Her zaman klasikleri pratik ve gerekli bu sezon birçok tasarımcı için ilham gerçek kaynağı oldu. Tanıdık modeller bugün her zamanki titizlik ve kısıtlama kaybettik kalem” ve 2geleneksel doğrudan modeller moda paleti içinde renklerine, taze ve şık teşekkür bak.

Siyah koşulsuz mor, derin mavi muhteşem tonları zemin kaybediyor, ve moda bir favori gösteriyor – gri. Tüm tonları, uçuk kül, antrasit, bu sezon çok ilgili olması.

Haki, koyu mavi, bordo ve kahverengi – tipik “sonbahar” renk moda dizi koruyun. Sonbahar renk paletinin nüansları Zengin bile en muhafazakar ve alışılmış kalıpları taze bir görünüm sağlar. Orijinal renkleri – sezon önemli trendlerinden biri.

1Fonlar, Basklar ve hatta fiyonklar bu sezon bile rahat modeli süslüyor. Bu tür yöntemler dekor mükemmel bugünün moda itiraf kadınlık kavramı, içine sığacak. Buna ek olarak, bireysellik gösterir ve hatta şeklini ayarlamak kapasitesine sahip olmasını sağlar. Eğer şüphe modeli karmaşık kesim ve etkileyici dekor, bu sonbaharda bakın varsa, onlara yakından bir göz atın.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın