2015 Gelinlik Modelleri Gelinlik Moda Evleri

Gelin gelinlik nişanlı şeklinde ana bileşenidir. Genç yaşta her kız hayalleri, o senin hayatının en güzel günü bakacağız. Ve, tabii ki, herkes prensesler gibi olmayı hayal ediyor.

3Gelinlik stilleri her yıl değiştirin. Moda yeni sezon kısa elbiseler hatırladı. Onlar biraz altında fırfır, dantel ve rozet, diz-uzunluk ya da dekore edilmiştir. Bu elbise, bir gençlik partisi tarzında bir düğün için uygundur, çok görünüyor.

Renklendirici oynanan gelinlik çoğu modelleri, yeşil, mavi, sarı ve altın tonları vardı. Elbiseler Süslemeleri geleneksel değildir ve boyama oldukça parlak olabilir. Beyaz renk her kadın için uygun değildir, bu yüzden şimdi mavimsi gri veya krem ​​renklerde fildişi bir dokunuş ile birlikte talep vardır. Bu elbise detay doymuş renge eklerseniz Ve, daha özgün
özgünlük sağlayacaktır. Son yıllarda, özellikle şık batik elbise üzerine boyanır.

2Kesim hakkında neler ancak bu sezon kendine özgü denebilir belirler. Yüzük ve volanlı ile büyük etek tarihinin gönder. Etrafını nişanlı yükümlü jetler Elbise ve şeklini vurgulayın. Etek hala gür ise, daha dantel ve şifon bir bulut gibidir. Özellikle ince ve aristokrat elbise büstü ve dantel altında yükseltilmiş bel kemeri ile İmparatorluğu’nun ruhu bakacağız. Bu elbise göğüsler büyütür ve uzun bacaklarını gösterir.

Elbiseler için malzemeler ağırlıklı olarak doğal ipek, saten, müsli seçilen. Saydam ve opak malzeme özellikle çekici bir kombinasyon bak. Bu kıyafet güneş kaprisli çiçekler oynuyor. Yine 30’ların tarzında moda ve dantel elbiseler girer.

01Gelinlik için ciddi dekor bu yıl çiçekler vardı. Doğal veya ipek ve sifon yapılmış olabilir. Onlar düğün kutlama sonuna kadar tazeliğini kaybeder, doğal renklerin eksikliği. Ve şimdi onlar doğal ayırt etmek zordur yapay çiçekler, kalite oluşturmak. Bir çelenk ve saç aynı anda kullanılan bitkiler koluna çok ilginç çiçek bilezik görünüyor. Bu elbiseler olabilir ve gelinlik ölçümlerin online mağaza aracılığıyla Internet üzerinden gönderilebilir ve bir terzi kapınıza kurye ile 2 hafta içinde özelleştirilmiş olsun bu elbiseli kadın odun gibi bakmak istiyorum.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın