2015 Yazlık Kumaşlar

2015 Yazlık Kumaşlar. Yün bakımı. Yün bir hayvansal ürün yerine bir bitki değil – kendi organları yapmak pek çoğuna sahiptir. Lifleri kuvvet zarar görmüş veya kimyasallar, ısı, ya da fiziksel aşınma ve yıpranma ile yok edilebilir proteinlerinden yapılır. Her şeye rağmen, yün en pamuktan daha ağırlık olarak güçlü ve doğal kire daha dayanıklı ve en insan yapımı sentetik daha giymek. yazlık kumaş HER TÜRLÜ KUMAŞ  İPLİK GİYİM ALINIR. 0536 336 43 43Bunu iyi davranın ve sizin gardırop en dayanıklı kumaş olmalıdır.

2015 Yazlık Kumaşlar. Doğrudan ısı yün için en zararlı şey. Bu iş parçacığı şeklini değiştirir ve giysi bozan (ya da bir delik koyar) saç, proteinlerin yapısını değiştirir. Yün buğulama ve dışarı pürüzsüz yerine ütülü için ısıtılmayan ağırlıkları ile basıldığında nedeni budur. Eğer bir sıcak duş (nemli, sıcak hava yün gevşetin ve düz bir şekle geri sarkma yardımcı olacak) alırken Küçük kırışıklıklar ve banyoda asılı tarafından ele alınabilir. Bu doğaçlama buğulaması ve giyen ya da iyi bir ahşap askı asılı bir kaç saat tarafından alınamaz şey bir temizleyici almak için bakım için bırakılmalıdır.

2015 Yazlık Kumaşlar. Islak yün gücünün yaklaşık üçte kaybeder. Bir yün giysi ıslanması sonra bunu herhangi germe kaçınmak gerekir yoluyla yeterince emmek için. Çıkar ve onu asılı daha düz yerine dışarı yatıyordu (ama kurutmak için bir ısı kaynağının yanına da bunu koymayın! – Yukarıya bakınız). Böyle bir dar askılar sırtı ya da kalıcı bir istenmeyen kırışık almak olasıdır kurur gibi yün bükme bir masanın kenarına olarak giysi stres noktasının her türlü varsa.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın