Düğün Adabı: Gelinlik Kumaşı Alınır

Düğün Adabı:

Bir düğün kadın misafirler ne beyaz ne de siyah ayı gerekir. Tam gelin böylece şovu çalmak Neden bir görüşme tarzı uzmanı açıklanmıştır.

1Beyaz sadece gelini taşıyabilir! Ama neden olduğunu? tarzı uzmanı ve yazar (“tarzı sırları”) bu kurala bütün dikkatini olduğuna dair haberleri nokta açıklıyor: “Performans gelinin bir parçasıdır ve damat” düğün iki ana karakter kimse göstermek çalmak oldu. Beyaz elbise gelin dikkat çekiyor: “. İşte o odasında bir ışık gibi yani gelinin tercihi parçası hafif renk giymek neden,” diyor uzman. Ve gelin seçer bile, örneğin, bir mavi elbise, “beyaz  elbise gün bir konuk olarak hiçbir bilge kadını taşımaktadır”.

Buna ek olarak, konuk akıllıca aksesuarları seçmelisiniz. Pahalı takılar, “bir düğüne ait değil, bir rüya evliler göze alamazdı.”gelinin ayrıcalıktır. Düğün günü gelin ve damat statü sembolleri için bir kıstas olarak başvurmalıdır. “Amacıyla, daha fazla olması için – bunu göstermek için ve stres değil,” diyor. Aynı zamanda kısa etek ya da düşük yaka oyuntuları karşı önerir.

3Sadece bir düğün töreni için beyaz değil, aynı zamanda siyah ve iyi bir seçim gibi. Bu festival vesilesiyle için çok uygun “egemenlik, mesafe ve düşük duygunun rengi” dir. Erkek  için, farklı: Siyah festival erkeğin gardırobunda açıkça aittir. “Gün ve Kıyafet insanın zamanına bağlı olarak beyaz, şenlikli gömlek, siyah takım elbiseli, tamamen görünüyor.” Ancak, smokin, örneğin sabah gerçekleşen bir törene katılıyor için uygun değildir.

2Genellikle hem erkekler ve kadınlar için, konuşma, “bu vesileyle herhangi değmez olduğunu kayıtsızca işaret görünür -. Sen ya da kadın ön planda oynamak isteyen bir çok ayrıntılı bir görünüm” Belirsiz olan herkes, bir kıyafet olduğunu değiştirmek veya hızlı nokta olabilir çekebilecek: “. Her zaman gider “Çok fazla”  çanta kaybolur olabilir kanıtlamak olacağını zinciri, yüksek topuklu düz değiştirilir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın