Krep Kumaş Satışı Krep Kumaş Satan Yerler

Krep Kumaş Satan,Krep Kumaş Satışı,Krep Kumaş Satanlar,Krep Kumaş Satış,krep kumaş satan yerler,krep kumaş satış yeri,krep kumaş satanlar
Krep Kumaş Satan,Krep Kumaş Satışı,Krep Kumaş Satanlar,Krep Kumaş Satış,krep kumaş satan yerler,krep kumaş satış yeri,krep kumaş satanlar

Krep Kumaş Satışı Krep Kumaş Satan Yerler.

Bir krep, içerdiği mikrofiberlerin sınıfından bağımsız olarak, aynı isimdeki kağıda benzer şekilde belirgin tane veya mikro dokuda belirgin bir dalga benzeri görünüme sahip olan tekstil kumaşlarının bir çeşididir. “Tahıl” tezahürü derecesi oldukça farklı olabilir, ancak tüm resimler ortak bir şeydir: yüksek bükümlü ipliklerden yapılmıştır.

Üretim özellikleri. Krep Kumaş Satan Yerler.

Büküm hem bir tel için hem de iki veya daha fazla ilavede bir çekme için 1 metrede 1500 bükümden 3600 dereceye kadar bir dereceye kadar yapılabilir. Karşılaştırma için, düz lifler için düz büküm iplikler kullanılır: yatay için metre başına 120-150 dönüş ve çözgü için 200-250. Aynı zamanda yarısı kadar (kreplere kıyasla) tenteler grubundaki iplik sayıları (600-1000 tur).

Filamentlerin burulması, filamentlerin çekme dayanımı, yorgunluk dayanımı da dahil olmak üzere% 20-30 arttırır. Bu tür ipliklerden elde edilen bitmiş ürünler yoğunluğu arttırılmış ve dokunmaya karşı sertliği vardır. Burulma hedeflerinden biri, ayrı ayrı elyafların sözde bağlanabilirliğini yaratmaktır. Çoğunlukla üreticilerin ticari sırrı olan çok yönlü büküm ve teknolojinin karmaşıklığı, yer ve halka büküm makinelerinin kullanımı, üretim işleminin maliyetinde bir artışa neden olur ve bu tür kumaşların maliyeti daha yüksektir.

Tipik özellikler, dokuma çeşitleri ve mikro kompozisyon

Krep kumaşları, bir dizi kullanışlı özellik nedeniyle talepte kalır:

çekme yüklerine ve aşınmaya karşı direnç;

ezilme direnci;

yıkama veya kuru temizlemeden sonra boyutta hafif bir değişiklik;

renk haslığı;

yüksek kayganlık ve çok yönlülük.

Krep kumaşının bileşimi ipek, viskon, pamuk ve sentetiklerden yapılır. Tüm kimyasal lifler, üzerinde ipliğin mukavemetinin azaldığı, bu nedenle de bükümlerin daha az sıklıkta uygulandığı kritik bir büküm gibi bir özelliğe sahiptir. Sentetik elyafın bükülmesi, sadece bozulmaya değil aynı zamanda karakteristik parlaklığın kaybına da yol açar. Öte yandan, mat ve pürüzlü sentetik kumaşlar, en yeni krep kumaş satışı. Viskon sergilerinin temelini oluşturuyor.

İlk krepler doğal ipek örümcek ağlarından yapılmıştır. Bu durumda, kural bükümde gözlendi: iplik ne kadar ince olursa o kadar fazla döner. Kumaş nemlendirildiğinde ve şişirildiğinde, istenen doku etkisine yol açan böyle bir ipliğin oluşturulur. Marken ve krepon keki durumunda, atkı iplikleri ilkeye göre sıralanır: bir sol bükümün iki ipliği ve bir sağ tarafın iki ipliği. Viskoz elyaflarda benzer bir etki görülür, ancak asetat sadece yüksek basınç ve sıcaklıktaki su buharı atmosferinde benzer özellikler gösterir.

Krep kumaşları. Krep Satan.

Malzemeye, ipliklerin burulma derecesine, dokumaya ve işleme yöntemine bağlı olarak, tekstil yüzeyi (ön ve arka) farklıdır. Üreticiye bağlı olarak, her biri kendi patent gelişimlerini koruyan ve malzemenin özelliklerini vurgulamaya çalışan, çeşitli imalatlar, çeşitli yapımlar, krepin alt türlerini vermektedir.

Ürünlerin taşınması ve bakımı

Krep Kumaş Satan,Krep Kumaş Satışı,Krep Kumaş Satanlar,Krep Kumaş Satış,krep kumaş satan yerler,krep kumaş satış yeri,krep kumaş satanlar
Krep Kumaş Satan,Krep Kumaş Satışı,Krep Kumaş Satanlar,Krep Kumaş Satış,krep kumaş satan yerler,krep kumaş satış yeri,krep kumaş satanlar

Krep kumaşlarının taşınması, plastik ambalajla sarılmış rulolar halinde yapılır. Zorunlu tam işaretleme ve taşıma işaretinin uygulanması “Nemden uzak tutun.” Depolama sırasında kuru bir oda ve düşük sıcaklık (5-12 santigrat derece) kumaşın kalitesinin korunmasına yardımcı olur.

Kreplere eşlik ettiği için, doğal ya da sentetik olanlara “canlı” doğada benzer – yakın yoğunluklu sentetik kumaşlara – orta derecede parlak ya da yarı saydam olarak seçilir.

Doğal lifli krep ürünleri en iyi şekilde gardıroplarındaki sentetik ürünlerle serpiştirilmiş rafta katlanmış halde tutulur.

Ürünlerin bakımı için etiket etiketlerine göre yıkama ve profesyonel temizlik yapılır. Doğal krep kumaşlar (ipek, pamuk) aşırı mekanik baskılardan hoşlanmazlar. Ve ipek kumaşların en büyük düşmanı, bugün birçok yıkama tozu ve jeli bileşiminde bulunan enzimlerdir. İpek kumaşlar 30-50 dereceye kadar su sıcaklığında (önerilen sıcaklığa bağlı olarak) yıkanmalı, makineyi özel bir ağ torbasında minimum bateri yüküyle ıslatmadan yıkayabilirsiniz. Nötr veya zayıf asidik SMS, su sertliğini azaltır (alkali ipek – lif lifinin yapı lifinin tahrip olmasına yol açar – ve aşırı su sertliği – krep kumaşının deformasyonuna) SMS olarak uygun olacaktır. Kategorik olarak klorlu çamaşır suyu üretemezsiniz; ipek hidrojen peroksit ile reaksiyona girmez, ancak renkli şeyler için (resimli) ön testler yapılmalıdır. Gölgede kurutma isteğe bağlıdır – dikey (askıda), yataydır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın