Kot Pantolon Modası 2017

Kot Pantolon Modası 2017. Ve yeni sezon koleksiyonlarında bulunabilir görünüyor? Cevap aynı zamanda basit ve 3karmaşık: çok yönlü, şık modelleri, en yeni çözümler ve dünyanın moda trendleri en iyi yaratıcıları yenilikçi fikirler. Yani, onlar ne – 2016 kadın kot? Birinde, onlar emin için kendinizi değiştirmeyin. Daha önce olduğu gibi, denim çeşitli modellerinin popülaritesi tüm kayıtları yendi olacaktır. Ve biz kendi zevklerine karşılık, kendi çifti arayın. Bu sezon seçiminde geniş, ama aynı zamanda çok ilginç değil sadece Özellikle bu…

2Kadın moda kot 2016 Saat Kış Bunlar üst en popüler ve moda şeyler vardır yılın herhangi bir zamanda altındadır. Ama kot kışın ayakkabı ve giyim dayalı karmaşık görüntüleri uyum yeteneği gerektirir….

Kot Pantolon Modası 2017 . Moda trendi sadece başarıyla kış toplulukları birleştirmek, ama mükemmel dişiliği vurgular yapabilirsiniz. Kadın moda kot kış 2016 – olduğunu her şeyden önce, klasik renklerin dar, dar şekil modelidir. Son birkaç sezondur renk çok seçenek moda yüksekliğini ziyaret – Biz neredeyse gerçek renk denim 1Indigo” unuttu. Ve “indigo” biraz muhafazakar ve zengin renk çok organik görünüyor bu kış geri döndü….

Ayrıca, bu tür modeller inşa hangi kombinasyonu,

54Kot Pantolon Modası 2017. Mükemmel şeylerin şekli için uygun ve bu nedenle dar, bugüne kadar olduğu gibi bel “doğru yerde” değil, alt ve daha yüksek olduğu bir modelin figürü – bir moda. Bu, önemli olan moda kot çünkü – zarif kış görüntüleri temelinde….

En ilginç mevsimsel trendlerin biri ciltlik aksine üzerine inşa edilmiştir. Ve ücretsiz kesim üstleri, hırka ve kazak ile birlikte dar kot modeli böyle bir şık ama çok yönlü kıyafet oluşturmak….

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın