Pamuk Keten – Fark Nedir? Artık Kumaş Alanlar.

Pamuk Keten – Fark Nedir? Artık Kumaş Alanlar.

Pamuk bitkisinden pamuk ile keten bitkisinden elde edilen ketenlerin her ikisi de doğal bitki lifleri (selüloz) iken , aralarında birçok fark vardır. “Çarşaflar” terimi halkla ilgili herhangi bir hane halkına atıfta bulunabilir, ancak bunun keten kumaşı ile karıştırılmaması gerekir. Aşağıda, yormayan kategorilerdeki pamuk ve nevresimleri karşılaştırıyoruz.

Sıcaklık

Stok Keten Kumaş. Spot Keten Kumaş Kumaş Parçası Alanlar.

Keten kumaş alanlar  lifleri içi boş, hareketli hava ve nem doğal olarak var. Soğuk aylarda, çarşaf battaniyeleri veya  vücudunuzdaki sıcaklığı ve sıcaklığı korumak için fırlatma . Keten, mevsimine ve vücuda her koşulda en iyi sonucu vermek için bezle temas halinde tepki verir. Keten alan doğal bir yalıtkandır. Yaz aylarında serin kalma ve soğuk havalarda sıcaklığı yakalama kabiliyetine sahiptir. Bütün bunlar, elyafın kendisinin doğal özellikleri ile elde edilir.

Pamuklu battaniyeler mevsimler arasında zahmetsizce hareket eder. Sıcaklıkları duygularının rahatlığında bulunur. Yenilikçi tasarım ve doku , havaya rahatlık katan yerler sağlar. Soğuk aylarda pamuklu battaniyeler kullanın ve tabakaya atar . Onlar edecektir ağırlık eklemek ucuz keten kumaş. Sıcak iklimlerde, pamuklu bir örtü kullanın veya tek başınıza atın, mükemmel ağırlık altında dinlenmeyi sağlayacaktır. Battaniyelerinizin bir işi var: sizi sıcak, rahat ve konforlu bir şekilde iç içe tutmak için. Doğal bitki lifleri gün ışığına çıkar.

Sağlıklı Özellikler.

Anti-stresten daha iyi bir uykuya kadar her konuda yardımcı olduğu bilinen ketenlerin iyileştirici özelliklere sahip olduğu ve hatta “itis” koşullarını (artrit ve dermatit gibi) azalttığı düşünülmektedir.

Parti Keten Kumaş.

Eski Mısırlılar, mikroorganizmaları uzaklaştırmak için doğal yeteneği nedeniyle keten kullandılar. Keten alerjisi olanlar için toleranslı olduğu ve cilt koşullarını yatıştırdığı bilinmektedir parti keten kumaş alanlar.

Bakım

Kolay  bakım talimatlarımıza uyun; nesiller boyu nevresim ve pamuklu örtülerinizi alabilirsiniz. Keten ve pamuklu battaniyelerimizi yıkayabildiğiniz ve kurulayabildiğiniz için, bakım basit ve anlaşılırdır.

Özetle:

Her lif kendi doğal güzelliğini ve özelliklerini getirir. Birlikte, onlar kazanan bir kombinasyondur.

Pamuk, esnek ve dokunuşa yumuşak

Keten, pürüzsüz ve akışkan.

Her ikisi de: çok rahat ve nefes alabilir. Doğanın liflerinin yumuşak ve pürüzsüz özelliğiyle çevrelenmek istiyorsanız, ikisinden birini seçin .

Bir  evlilik  veya yıldönümü hediyesi olsun, sevdikleriniz lüks bir hediye fikrini takdir edeceklerdir. Diğer hediyelerden farklı olarak, sizinki asla modası geçmeyecek ve nesiller boyu sürecek!

Keten Çeşitleri.

Bugüne kadar, hem tohumun hem de liflerin hem kalitesini hem de verimini en üst düzeye çıkaran keten yetiştirme yöntemine rastlanmamıştır. En yüksek kalitede keten lifleri elde etmek için, bitkinin tamamen olgunlaşmasından önce hasat edilmesi gerekir, bu da daha düşük kaliteli yağla sonuçlanır. Buna karşılık, olgunlaşmadan sonra en iyi yağı elde etmek için hasat yapılırsa, lif kalitesi kötüleşir. Böylece, iki farklı keten bitkisi türü yetiştirilmektedir:

Parti Keten tohumu çeşitli  temel olarak tohumun yüksek besin değerine sahip bir yağ elde etmek için yetiştirilir. Bu tür oldukça kısa ve tohum verimini artıran birçok ikincil dal üretir.

Stok Keten çeşitli  uzun, daha ince büyür ve daha az dalları ile eğilimindedir. Çok uzun lifleri bitkinin ahşap sapının içinden çıkarmak için yetiştirilir, bunlar daha sonra eğirilir ve keten kumaşına dokunur. Uzun boylu keten bitki, lif o kadar uzun.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın