2016 Abiye Modelleri

Bir akşam elbise seçerken, her kadının kendileri için mükemmel görüneceğini hangi kraliçe kıyafet seçmek istiyor. Ayrıca önemli 3seçilen elbise ve nasıl en son moda trendleri karşılayan alaka olduğunu.

Her yıl odaklı moda önde gelen tasarımcıların abiye koleksiyonu ile ve her mevsim bize sunuyor. 2016 yılında istisna ve oldu – Tasarımcılar her zevke uygun moda eleştirmenleri ve bayan modelleri keyifli bir akşam önlük sundu.

Abiye 2016 Yaz

Klasik sakinleştirmek için parlak neon den – Yaz 2014 koleksiyonları çoğu moda abiye çeşitli renklerde kumaşlar akan ışık yapılır. Elbiseler ağır lüks kumaşlarla onları rahatsız yaz sıcağında olduğu gibi, serin bir süre için ertelemek daha iyi olur.

Çeşitli stilleri vurgulanmış olmalıdır arasında: alevlendi, form-montaj bacağını, farklı şekil yaka bir kesim ile, perdelik ve Bask ile. Elbise 5şekil özelliklerine dayalı olmalıdır. Nedeniyle modellerin bolluğu kolayca eksiklikleri gizlemek ve karlı onurunu vurgulayacak seçeneği bulabileceğiniz her kadın için.

Yaz 2016 büyük trendlerden biri açık arka şık bir gece elbisesi olduğunu. sırtında kesme derinliği omuz bıçakları veya kalça kadar olabilir – ve bir ve ikinci seçenek çok şık görünüyor.

42016 yazında şık abiye birçok model beline ince kayışı veya kemer tamamlamak için davet edilir. Genellikle kemer renk ve doku elbise veya kostüm aksesuar dekor eşleşir.

Sezonun popüler renkler – tüm pastel mavi, parlak yeşil, altın ve gümüş renklerin bütün tonlarını. Bu elbisenin rengi için önemlidir.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın