2016 Gelinlik Modeli

2016 Gelinlik Modeli. Zaten gerçek hayat düğün sezonu üzerimize olduğu gibi katılmakla yaz nikâh paketlenmiş bir programımız var iyi 7bir şans var. Ama gelin moda dünya zaten hızlı ilettiği  sonraki düğün sezonu – makas 2016 – sarılmış Gelin Moda Haftası’nda olarak pistlere. Düğün stili bir göz atmanız için büyük ölçüde mevsimden mevsime, hala kayda değer eğilimleri, detayları ve eğlenceli güncelleştirmeleri olduğu tüm değişiklik olmasa da ve size büyük kendi planlama ortasında özellikle eğer, şu anda bir sıçrama gün.

62016 Gelinlik Modeli. Ayrıca, kim güzel gelinlik bakarak sevmez? (. Eğer taşın bir kalbi yoksa, sadece söyleyerek) Yani üzerinde cinsiyetli üstlenmek gelen bahar 2016 için 10 büyük eğilimler için ilerlemek uzun kollu büyük olasılıkla bizim favori ne 3-D bezemeler için:  pantolon .

2016 Gelinlik Modeli. İyi sıralama. Bahar için gelin bir hafta pist uzun kollu bir üstünlüğü işaret – “Ben size biraz daha geleneksel 5görüyoruz düşünüyorum,” sunumunda dedi. “Ben gerçekten dantel o başladı düşünüyorum.” 2016 Gelinlik Modası. Her ne kadar, ilave malzemenin zorunlu sade anlamına gelmez. İncecik  çıplak görünümlü yanılsama kollu izin dantel, ışıltılı payetler, karmaşık boncuk ve nakış gibi aksan görsel ilgi ekleyebilirsiniz iken, tam kapsama.

2016 Gelinlik Modelleri. Biz gerçekten kızlar gerçekten şu anda vücutlarını göstermek istiyorum, bu yüzden bel ve illüzyon arkaları oldukça çok görürsünüz düşünüyorum gibi hissettim çok büyük sunum dedi. İken ultra bel geçen sezon taşınan, pozlama (bazen) zevkli 4kesiklere, yanılsama panelleri ve dantel ile yeni seviyelere ulaşmıştır.

2016 Gelinlik Modelleri. Bu kavram onun anımsatan ile tarafından aşırı götürüldü  boyun sırf destekli elbisesi  (stratejik popo kapsamında olan). İkinci model, pist üzerinde döndü gösteri müdavimlerinin soluk soluğa ve hemen bir  için akıllı.

2016 Gelinlik Modelleri. Düşük seksi sırt göz önüne alındığında, gelinlik giymek, çok çene düşük ile, tabiri caizse, maceralı bir dalma alıyor tam bir şok değil. Ama neyin doğru, çok, kadar gitmek gerekir iner? Karşı etki için, gelinlik yaka da dantelli ve tül-karıştırdı sahte 3balıkçı yaka yeni zirvelere ulaştı. Bazı tasarımcılar hatta yüksek hem de yapmak başardı ve düşük hepsi bir elbise birlikte çalışırlar.

2016 Gelinlik Modası. Moda haftası pist üzerinde taşıyan, 3-D efekti rüya çiçekler veya ipek tül katmanları üzerinde çırpınan kaprisli kelebekler bir fildişi manzara gibi, gelinlik üzerinde, ancak nikâh-uygun motiflerle alıyor.2016 Gelinlik Modası. Maceracı gelin Melek 1fütüristik çizilir, ama hala çok gelinlik don bahçe-y omuz detay olabilir. Değil emin baba-kız dans olurdu, ama nasıl göründüğünü rahat.

2016 Gelinlik Modası. Tasarımcılar tamamen geleneksel top elbisesi süpürgelik örtülü ya da ekstra boyut ve eğlence için tüyleri onların elbiseleri aksanlı. Top elbisesi etek basamaklı bir kıvamındaki ile dış kutusunda düşündüm, ama bir saç bandı kırpma üst ile eşleştirilmiş ve bir düğün için tüm siyah gösterdi yapabilirsiniz bakmak kesinlikle tekrar giymek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın